Verkkosivuston integrointi

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Ensimmäinen vaihtoehto on isännöity varaussivu. Isännöidyllä varaussivulla vieras ohjataan henkilökohtaiselle varaussivullesi.

Kuvakaappaus 2023-08-17 14.06.11 (1)

Kun napsautat 'Lue lisää', sinut ohjataan alla olevalle sivulle. Näet nykyisen linkin varauskoneeseen punaisella ympyröitynä yläreunassa. Tämä on integroitava verkkosivustoosi. Oikealla puolella voit kopioida linkin tai napsauttaa painiketta siirtyäksesi suoraan varaussivulle.

Kuvakaappaus 17.8.2023 14.18.13 (2)

Seuraavaksi on mahdollista muokata varauslinkkiä. Jos annat saapumis- ja lähtöpäivän, näet, että isännöity varaussivun linkki muuttuu. Kun vieraat tulevat varaussivullesi, nämä syötetyt päivämäärät näytetään automaattisesti.

Kuvakaappaus 17.8.2023 14.28.41 (1)

Toinen vaihtoehto on sijoittaa varaussivusto eräänlaiseksi widgetiksi leirintäalueen verkkosivuille.

Kuvakaappaus 2023-08-17 12.46.02 (1)

Widgetin käyttöönotto edellyttää koodinpätkän luomista, joka sinun on sijoitettava verkkosivustollesi. Koodipala on sitten widget. Varaussivun widget koostuu eri osista, joilla kaikilla on oma koodinsa. Alla olevasta kuvasta näkyy, että sivustolle on lisättävä useita koodinpätkiä.

Kuvakaappaus 17.8.2023 klo 14.45.30 (2)

Sivun alareunassa voit muuttaa Haku ja varaa -painiketta. Pohjimmiltaan sama kuin edellä toiselle verkkosivuston integrointivaihtoehdolle. Jos määrität saapumis- ja lähtöpäivät, widget näyttää nämä päivämäärät automaattisesti.

Kaikki ominaisuudet ja selitykset verkkosivustojen integroinnista, ole hyvä vierailla Tämä artikkeli.