Verot

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.03.28 (1)

Klikkaamalla 'Lisää tuote' voit etsiä tuotetta järjestelmästä. Täältä voit etsiä tuotteita, jotka on jo lisätty järjestelmään.

Tuotteita on mahdollista muokata ja ehtoja lisätä. Alla punaisella ympyröidyssä kuvassa näet, että keltaisella painikkeella voit lisätä ehtoja tuotteeseen. Nämä ehdot ovat samat kuin alennuksille ja optioille. Kaikki mahdolliset ehdot on selitetty toisessa artikkelissa. Klikkaus tässä mennä artikkeliin.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.14.01 (1)

Oikeassa yläkulmassa näet kaksi kuvaketta. Täällä voit lisätä tuotteeseen lisäasetuksia. roskakorin kuvake tarkoittaa, että voit poistaa tuotteen. Kääntävä nuoli avaa lisäasetukset. Avaamasi lisäasetukset ovat samat kuin alennuksille ja vaihtoehdoille. Nämä asetukset on selitetty asetusartikkelissa. Voit siirtyä kyseiseen artikkeliin napsauttamalla tässä.

Kuvakaappaus 2023-08-16 11.17.47 (1)