Vieraita

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin

1. Ikätaulukot

2. Kentät

3. Lomakkeen asetukset

4. Kielet

5. Rekisterikilvet

6. Vierassivu

1. Ikätaulukot

Jos sinulla on erilaiset verokannat tai turistiveroprosentit eri ikäisille, sinun on lisättävä/muokattava ikätaulukoita. Voit muokata olemassa olevia ikätaulukoita tai lisätä uuden. Ikätaulukot arvioidaan ylhäältä alaspäin. Klikkaa-kuvaketta muuttaaksesi järjestystä:

2. Kentät

Kenttäasetuksissa näet kaikki kentät, jotka voit valita käytettäväksi vieraslomakkeessa. Jos haluat lisätä mukautetun kentän vieraslomakkeeseen, mutta kenttä ei ole käytettävissä, voit luoda sellaisen täällä. Lisätietoja saat tästä artikla.

3. Lomakkeen asetukset

Tämä on sama menettely kuin tässä on kuvattu artikla. Varauslomakkeen kentät liitetään varaukseen ja vieraslomakkeen kentät vieraaseen.

4. Kielet

Valitse kieli, jota puhutaan eniten yrityksessäsi ja kielet, joilla haluat kommunikoida vieraidesi kanssa. Valittuja kieliä käytetään käännösvaihtoehtoihin online-varauslomakkeessa ja sähköpostimalleissa:

5. Rekisterikilvet

Täällä voit ottaa käyttöön rekisterikilpien käytön. Voit ilmoittaa, kuinka monta rekisterikilpiä on sallittu per varaus kutakin majoitusta kohden.

6. Vierassivu

Nämä asetukset koskevat vierassivua, toisin sanoen sitä, mitä vieraille näytetään heidän henkilökohtaisella sivullaan.

Voit ilmoittaa milloin paikkanumero tulee näyttää vieraille, aina (hetkellä varaus on tehty), vain haluttaessa (vain kun vieras valitsi tämän paikan) vai ei koskaan.

Sinulla on myös erilaisia vaihtoehtoja, jotka voit aktivoida tai ei.

Älä unohda säästää!