Hoe werkt de E-Guma Voucher App?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

E-guma is alleen verkrijgbaar in Zwitserland

Installeren

1. Log in op uw account

2. Ga naar de App Store en installeer de E-guma app

3. Voer uw API-sleutel in en sla op

4. Je bent klaar! Je zult zoiets als dit zien:

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.42.47

Boekingsmotor

We hebben een widget toegevoegd aan de boekingsmodule (en de reservering maken in de backoffice). Bezoekers kunnen hier een E-guma voucher invoeren. Met een geldige voucher trekken wij dit bedrag af van de aanbetaling die de gasten moeten doen.

Indien het voucherbedrag hoger is dan het reserveringstotaal, verzilveren wij alleen het reserveringstotaal. Het resterende saldo blijft op de voucher staan.

Zodra de reservering is gemaakt, voegen wij de voucher als betaling toe aan de reserveringsfactuur.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.47.26

Beheer vouchers

Wanneer u een reservering opent, vindt u een nieuw tabblad, genaamd E-Guma. Als u op dit tabblad klikt, vindt u alle vouchers hieraan gekoppeld.

Voeg een nieuwe voucher toe

Als u een vouchercode invoert en aanvinkt, wordt de voucher toegevoegd aan de reservering. Je ziet het totaalbedrag dat inwisselbaar is, wijzig deze waarde om een deel van de voucher in te wisselen.

Belangrijk: Als de voucher meer saldo bevat dan het totaalbedrag van uw reservering. U kunt meer dan het totale bedrag van de reservering verzilveren. Wees je daarvan bewust.

Klik op inwisselen om de voucher in te wisselen. Wij voegen nu een voucherbetaling toe aan uw reservering van het door u ingevoerde bedrag.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.51.35

Inwisseling annuleren

Als de voucher is ingewisseld, kunt u deze annuleren.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.48.22

Als u dat doet, wordt er een nieuwe betaling met een negatief getal aan de factuur toegevoegd.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.17.52

Informatie over vouchers

Als u op de blauwe knop met de vouchercode klikt, halen wij het saldo van de voucher live op uit de E-guma api. Daar vindt u indien nodig alle gedetailleerde informatie over de voucher.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.18.41

De app

Als je de app opent, kun je wat meer informatie vinden, zoals de knop Logboeken en vouchers.

Logboeken

In het logboekgedeelte registreren we alle gesprekken die met E-Guma zijn gevoerd. Dit is ook de plaats waar u eventuele fouten kunt vinden als deze zich voordoen.

Vouchers

Hier kunt u de status van de nieuwste vouchers bekijken. Of ze nu verlost zijn of niet. In ons platform kan de voucher 3 statussen hebben.

Toegepast: De voucher is aan het systeem toegevoegd, maar nog niet ingewisseld.

Ingewisseld: De voucher wordt ingewisseld in E-Guma

Geannuleerd: de inwisseling wordt door de gebruiker geannuleerd