Hoe print ik de eindfactuur?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

U kunt het reserveringsoverzicht openen. Afhankelijk van de weergave ziet u de factuur in het tabblad of aan de rechterkant van de boeking. In beide situaties kunt u de factuur downloaden of afdrukken door op de printknop op de factuur te klikken.

In beide situaties kunt u de factuur downloaden of printen door op de printknop op de factuur te klikken.