Hoe wijzig ik de communicatietaal voor een reservering?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Dit kunt u doen via de reserveringsoverzichtpagina.

In de infowidget ziet u alle informatie over de boeking inclusief de taal.

U kunt de taal voor de gast wijzigen door op de taal te klikken en een van de beschikbare communicatietalen te selecteren.

Als u de taal van de boeking wilt wijzigen, kunt u de taal wijzigen in het reserveringsoverzicht.

Als u meer talen wilt ondersteunen, kunt u deze inschakelen via de instellingen. Meer informatie over talen vindt u in dit artikel