Prijzen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 15-08-2023 15.14.54 (1)

Om een tarief toe te voegen klikt u onder 'Tarief toevoegen' op de knop 'Tarieven'. U kunt dan kiezen uit de tarieven die al eerder zijn aangemaakt of een nieuwe aanmaken.

Schermafbeelding 15-08-2023 15.14.54 (2)

Klik dan op één van de tarieven. Op onderstaande afbeelding gebruik ik als voorbeeld de Nachttarief Comfortplaats. Deze prijs is nu gekoppeld aan de comfortplaatsaccommodatie.

Schermafbeelding 15-08-2023 15.20.03 (1)

Zodra de prijs aan de accommodatie is gekoppeld, kunt u aan deze prijs ook bepaalde voorwaarden toevoegen.

Schermafbeelding 2023-08-15 15.22.30 (2)

Met deze voorwaarden kunt u bepalen of dit tarief wel of niet geldig is voor bepaalde boekingskanalen. In onderstaande afbeelding ziet u dat u kunt schakelen tussen 'Toepassen op' en 'Uitsluiten'. Met Toepassen op stel je in dat dit tarief wel geldt voor het gekozen kanaal en de kortingskaart.

Wanneer u op Uitsluiten klikt, wordt het gekozen boekingskanaal en/of kortingskaart uitgesloten van dit tarief. Op onderstaande afbeelding is dit rood omcirkeld.

Schermafbeelding 2023-08-15 15.24.37 (2)

Voor kanalen heb ik als voorbeeld Camping.care backoffice gekozen. Dit betekent dus dat dit tarief alleen geldig is voor reserveringen gemaakt vanuit de backoffice van Camping.care. Zie onderstaande afbeelding.

Schermafbeelding 15-08-2023 15.41.50 (1)

Als de voorwaarde wordt weergegeven als een gele knop, zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen, betekent dit dat deze correct is toegevoegd.

Schermafbeelding 15-08-2023 15.46.38 (1)

Tenslotte zie je rechtsboven nog twee iconen. Als u op het linker icoontje met de pijl klikt, komt u in de tarieventabel terecht. Daar kunt u de tarieven aanpassen. .

Het icoontje van de prullenbak spreekt voor zich. Hiermee kunt u het tarief verwijderen.

Schermafbeelding 15-08-2023 15.46.38 (2)