Website-integratie

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

De eerste optie is een gehoste boekingspagina. Bij een gehoste boekingspagina wordt de gast doorgestuurd naar uw persoonlijke boekingspagina.

Schermafbeelding 17-08-2023 14.06.11 (1)

Wanneer u op ‘Lees meer’ klikt, komt u op onderstaande pagina terecht. U ziet de huidige link naar de boekingsmodule bovenaan rood omcirkeld. Dit moet in uw website worden geïntegreerd. Aan de rechterkant kunt u de link kopiëren of op de knop klikken om direct naar de boekingspagina te gaan.

Schermafbeelding 2023-08-17 14.18.13 (2)

Vervolgens is het mogelijk om de boekingslink aan te passen. Als u een aankomst- en vertrekdatum invoert, zult u zien dat de link naar de gehoste boekingspagina verandert. Wanneer gasten vervolgens op uw boekingspagina komen, worden deze ingevoerde data automatisch getoond.

Schermafbeelding 17-08-2023 14.28.41 (1)

De andere optie is om de boekingswebsite als een soort widget op de website van de camping te plaatsen.

Schermafbeelding 17-08-2023 12.46.02 (1)

Het implementeren van een widget houdt in dat u een stukje code maakt dat u op uw website moet plaatsen. Het stukje code is dan de widget. De boekingspaginawidget bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal hun eigen stukje code hebben. In onderstaande afbeelding is te zien dat er verschillende stukjes code zijn die je op de website moet plaatsen.

Schermafbeelding 2023-08-17 14.45.30 (2)

Onderaan de pagina kunt u de zoek & boek knop wijzigen. In principe hetzelfde als hierboven uitgelegd voor de andere website-integratieoptie. Als u de aankomst- en vertrekdatum opgeeft, toont de widget deze datums automatisch.

Voor alle functies en uitleg over website-integratie, alstublieft bezoek Dit artikel.