Combineer twee boekingen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

U kunt twee boekingen combineren in een groepsboeking. U kunt dit doen door het groepsboekingspictogram te selecteren in het reserveringsdetailscherm:

Door reservering toevoegen te selecteren, kunt u een andere reservering (geen groepsboeking) selecteren naast de huidige reservering.

Door op de knop Groep aanmaken te klikken wordt een boeking gecombineerd met het volgende resultaat:

Aan de linkerkant vindt u het groepsgedeelte. De factuur is een gecombineerde factuur van beide boekingen.