Velden

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

In de veldinstellingen ziet u alle velden die u kunt selecteren om te gebruiken in het reserveringsformulier. Als u een aangepast veld wilt toevoegen aan het reserveringsformulier en het veld is niet beschikbaar in de formulierinstellingen, kunt u er hier een aanmaken.

Stel, je wilt gasten vragen of ze bij iedere reservering een nieuwsbrief willen ontvangen. Hier kunt u een veld 'nieuwsbrief' aanmaken. Selecteer 'Toevoegen', voeg 'Nieuwsbrief' toe als naam en selecteer Aan/Uit bij veldtype:

Als u op de Engelse vlag klikt, kunt u vertalingen invoeren.

Dit veld kunt u nu toevoegen aan het reserveringsformulier in de instelling “Formulier instellen”, besproken in het vorige hoofdstuk.