Gebruikers

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 30-08-2023 11.16.09 (1)

Op het tabblad Gebruikers ziet u vervolgens een lijst met alle gebruikers van uw park. Om een nieuwe gebruiker aan te maken, klikt u op de paarse knop 'Gebruiker toevoegen'.

Schermafbeelding 30-08-2023 11.43.34 (3)

U kunt nu de gegevens van de nieuwe gebruiker invoeren. Als de gebruiker een account heeft aangemaakt met hetzelfde e-mailadres, wordt deze gebruiker toegevoegd aan het systeem. Als er nog geen account is aangemaakt, ontvangt deze een uitnodiging per mail.

Vervolgens kunt u een rol van deze nieuwe gebruiker kiezen. Voor meer informatie over het instellen en beheren van rollen klikt u op hier.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.00.06

De gebruiker wordt nu vermeld bij de andere gebruikers. Om een gebruiker te bewerken of te bepalen welke rechten deze gebruiker krijgt, klikt u op het potloodpictogram aan de rechterkant.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.01.55 (1)

Het eerste tabblad is ‘Informatie’. Hier kunt u de gebruikers-ID, naam en e-mailadres zien. Ook kunt u hier de rol van deze gebruiker bewerken of de gebruiker verwijderen.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.04.38 (1)

Op het volgende tabblad genaamd 'Rechten' kunt u gebruikersrechten instellen. Er zijn honderden verschillende rechten die u voor elke gebruiker kunt aan- of uitvinken.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.18.06 (1)

Onder het tabblad 'Plaatsen' kunt u de gebruiker toegang geven tot bepaalde plaatsen of de toegang tot bepaalde plaatsen weigeren.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.35.23 (1)

Onder het tabblad 'Accommodaties' kunt u deze gebruiker rechten verlenen voor toegang tot bepaalde accommodaties.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.42.17 (1)

Onder het tabblad ‘Dashboard’ kunt u bepalen tot welke knoppen op het dashboard de gebruiker toegang heeft.

Schermafbeelding 30-08-2023 12.44.10 (1)

Onder het tabblad 'Logboeken' kunt u definiëren tot welke logboeken deze gebruiker toegang heeft. U kunt een gebruiker toegang geven tot logboeken met hoge, gemiddelde en lage prioriteit.

Schermafbeelding 30-08-2023 13.24.11 (2)