Online boeken

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

De eerste optie voor het beheren van de branding van online boeken is het toevoegen van een logo. Dit is het logo dat bovenaan de boekingspagina verschijnt.

Schermafbeelding 2023-08-18 11.52.03 (1)

Het is ook mogelijk om de kleuren van uw boekingsmodule te wijzigen. Onder ‘Primaire kleur’ kunt u de kleur van de vakjes en de kleur van de tekst wijzigen. Onder ´Achtergrondkleur´ kunt u de kleur van de achtergrond wijzigen.

Schermafbeelding 2023-08-18 11.52.03 (2)

Het is mogelijk om de banner in de boekingsstraat te wijzigen. In de onderstaande afbeelding is rood omcirkeld waar de banner kan worden aangepast of verwijderd.

Schermafbeelding 22-08-2023 10.55.52 (1)

Naast de standaard aanpassingen zoals kleuren en afbeeldingen, kun je de lay-out van Booking Lane ook iets geavanceerder personaliseren. Met HTML en CSS kunt u veel verder gaan in het aanpassen van de lay-out. Voor meer uitleg en informatie over het gebruik van HTML en CSS, klik op hier.

Schermafbeelding 30-08-2023 14.18.50

Schermafbeelding 30-08-2023 14.19.59