Belastingen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 2023-08-16 11.03.28 (1)

Door op ‘Product toevoegen’ te klikken, kunt u in het systeem naar een product zoeken. Hier kunt u zoeken naar producten die al aan het systeem zijn toegevoegd.

Het is mogelijk om de producten aan te passen en voorwaarden toe te voegen. Op de hieronder rood omcirkelde afbeelding ziet u dat u met de gele knop voorwaarden aan het product kunt toevoegen. Deze voorwaarden zijn dezelfde als voor kortingen en opties. Alle mogelijke voorwaarden worden in een ander artikel uitgelegd. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Schermafbeelding 2023-08-16 11.14.01 (1)

Rechtsboven zie je twee iconen. Hier kunt u extra instellingen aan het product toevoegen. het icoontje van de prullenbak betekent dat je het product kunt verwijderen. De pijl naar opent de aanvullende instellingen. De aanvullende instellingen die je openklapt zijn dezelfde als voor kortingen en opties. Deze instellingen worden uitgelegd in het optieartikel. Om naar dat artikel te gaan, kunt u klikken hier.

Schermafbeelding 16-08-2023 11.17.47 (1)