Voeg dagen toe aan een boeking

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Als u op de knop 'dagen toevoegen' klikt, kan een nieuwe boeking aan de huidige boeking worden toegevoegd.

Als u de dagen toevoegt, heeft dit tot gevolg dat een nieuwe boeking wordt toegevoegd aan een nieuwe groep of, indien de boeking al in een groep zit, wordt toegevoegd aan de groep.