Directe betalingslinks

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Als er geen e-mailadres of reservering bij een factuur is gevoegd, heeft uw gast mogelijk geen toegang tot de gastenpagina om de betaling uit te voeren. In dit geval kunt u een betaallink sturen. Met deze link kan de gast de factuur direct betalen zonder dat hij naar de gastenpagina hoeft te gaan.

Hoe maak je een betaallink aan?

1. Open een factuur

2. Open het menu rechtsboven.

Schermafbeelding 2023-11-28 om 08.43.54

Er opent nu een pop-up met de mogelijkheid om een betaallink te kopiëren. U kunt deze link naar uw gast sturen voor directe betaling.

Ook kunt u het bedrag dat de gast moet betalen wijzigen. Update eenvoudig het bedrag en de link wordt automatisch aangepast.

Schermafbeelding 2023-11-28 om 08.45.03