Verwijder een reservering uit een groepsboeking

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Als u op de knop ‘boeking verwijderen’ klikt, wordt de reservering uit de groep verwijderd.

Wat er met de individuele reservering gebeurt, is afhankelijk van de status van de groepsfactuur (al dan niet definitief).

Indien de factuur nog niet definitief is:

• De betalings- en factuurregels behorende bij de individuele reservering worden verplaatst naar de reserveringsfactuur.

Als de groepsfactuur al is afgerond:

• De reservering krijgt een lege factuur en de betalingen blijven behoren tot de groepsboeking.