Grootboeken

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 31-08-2023 11.40.44 (1)

Bovenaan ziet u een schuifregelaar waarmee u grootboeken kunt in- en uitschakelen. Wanneer deze is ingeschakeld, kun je in het boekingsoverzicht precies zien welke regel bij welke grootboek hoort. Je kunt dit uiteraard ook zelf instellen.

Schermafbeelding 31-08-2023 11.39.15 (2)

Door op de paarse knop 'Grootboek toevoegen' te klikken, kunt u zelf een nieuw grootboek aanmaken. Aan de rechterkant kunt u een grootboek wijzigen of verwijderen door op het icoontje van het potlood of de prullenbak te klikken.

Schermafbeelding 31-08-2023 12.11.01 (1)