Hoe stel je de Mollie-app in?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Belangrijk!

Om de betalingen op de gastpagina te laten werken. Zorg ervoor dat u de V1-omleiding naar V2 activeert. Dit kan hier: instellingen -> Online Boeken -> Instellingen

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

• Log in op uw Camping.care-account en ga naar de app store en zoek de Mollie-app. Open het en installeer de app.
  • Zodra je de app hebt geïnstalleerd, druk je op de blauwe knop en maak je verbinding met Mollie.
  • Nu wordt u doorgestuurd naar Mollie
  • Zij zullen u aan Grand Camping.care toestemming vragen om met uw account te werken.
  • Klik op Verbinden en u wordt teruggeleid naar Camping.care. Nu is Mollie verbonden

Schermafbeelding 2022-12-20 om 21.12.48

Profielen

Selecteer het juiste profiel waar de betalingen naartoe moeten gaan.

Testmodi

Activeer testmodi alleen als u testbetalingen wilt doen. Eenmaal geactiveerd zijn de betalingen die u doet geen echte betalingen en dat zou ook zo moeten zijn verwijderd na testen.

Koppel Mollie los

Verwijder de verbinding met Mollie. In dit geval bewaren wij de Logboeken en Betalingsgeschiedenis.

Logboeken

Applicatielogboeken worden hier opgeslagen. Dit is alleen voor ontwikkelaars, logs kunnen technisch zijn.

Betalingen

We registreren recente betalingen. Hier kunt u de status van alle betaalpogingen bekijken en zien of er iets mis is gegaan.