Hoe Mollie-terminals in te stellen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Bestel en activeer uw Mollie-terminal

Dit kan vanuit je account in de Mollie shop en volg de instructies.

https://www.mollie.com/products/payments-terminal

Zodra uw terminal actief is en het verkooppunt in uw account is geactiveerd, kunt u verbinding maken met ons platform.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.05.23

2. Synchroniseer de Mollie-terminals in de Mollie App

Update je Mollie-app naar de nieuwste versie

Belangrijk: Als je Mollie al in je Starfish-account hebt geïnstalleerd, verwijder dan de app en installeer deze opnieuw. Als u dit doet, moet u opnieuw verbinding maken met Mollie.

Ga naar de AppStore en open de Mollie-app.

Zorg ervoor dat je verbonden bent met Mollie. (https://support.camping.care/en/how-to-set-up-the-mollie-app) en je ziet de volgende pagina. Klik op terminals om een lijst met uw Mollie-terminals te zien.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.13.08

Sluit de terminals aan die u wilt gebruiken.

Nu bent u slechts één klik verwijderd. Sluit de terminals aan die u wilt gebruiken.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.18.20

Wanneer de terminal is aangesloten, bent u klaar om te vertrekken! Vanaf nu kunt u via het Verkooppunt pintransacties uitvoeren.

Lees verder: https://support.camping.care/en/how-does-the-point-of-sale-works