Hoe kan ik met lijsten werken?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Reserveringen filteren
2. Maak gepersonaliseerde reserveringsweergaven
3. Deel een lijst
4. Werk reserveringen bulksgewijs bij
5. Annuleer bulksgewijs
6. E-mail in bulk

1. Reserveringen filteren

Als u bepaalde reserveringen wilt filteren, kunt u ervoor kiezen een filter toe te passen. U kunt de reserveringen filteren op aanmaakdatum, aankomstdatum, vertrekdatum of datum waarop de reservering is gewijzigd.

Screenshot 14-07-2022 om 10.43.48

Dan kun je een voorwaarde toevoegen. Vervolgens ziet u het scherm zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Er zitten standaardfilters in. Bijvoorbeeld vorige week, volgende week of vorige maand. Er zijn ook standaardperiodes zoals Kerstmis.

Zodra er een datum is geselecteerd waarvan u de reserveringen wilt zien, kunt u daarbinnen filters toepassen. Zoals u op de onderstaande afbeelding kunt zien, kunt u ervoor kiezen om te filteren op type accommodatie, kanaal waarlangs de boeking is gedaan, voorkeurstaal van de gast etc.

Screenshot 14-07-2022 om 11.14.34

Nu alle filters zijn toegepast, zie je de gefilterde reserveringen, zoals je kunt zien in onderstaande afbeelding. U kunt nu het reserveringsnummer, de naam van de gast, aankomst- en vertrekdatum etc. van alle reserveringen zien.

Screenshot 15-07-2022 om 12.11.55

2. Maak gepersonaliseerde reserveringsweergaven

Door op de rood omcirkelde knop te klikken, kunt u de kolommen die u ziet aanpassen. U wordt doorverwezen naar het tabblad zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Hier kunt u kolommen toevoegen of verwijderen. Wilt u het aantal nachten van alle reserveringen zien, klik dan op de kolom 'nachten'. Dit wordt dan toegevoegd.

Screenshot 2022-07-14 om 11.18.14

Zodra alle gewenste kolommen zijn toegevoegd, kunt u dit filter opslaan. Door op de drie stippen aan de rechterkant te klikken. Op de onderstaande foto geeft een rode cirkel aan welke knop dit is.

cc4

Hier vindt u uw lijst, zodat u altijd snel naar uw eigen lijsten kunt gaan: CC5

3. Deel een lijst

U kunt uw gepersonaliseerde lijst met andere mensen delen. Dit doe je door op dezelfde drie puntjes te klikken als waarmee je je filters hebt opgeslagen. De popup die dan verschijnt toont ook een optie om te delen, door hierop te klikken kunt u een link genereren die gedeeld kan worden.

4. Werk reserveringen bulksgewijs bij

U kunt meerdere reserveringen in één keer bijwerken of wijzigen. Selecteer de reserveringen die je wilt wijzigen/bijwerken door op de witte vakjes ernaast te klikken, je ziet dit:

Als u selecteert: “update status” , kunt u de volgende opties kiezen:

5. Annuleer bulksgewijs

Om meerdere reserveringen in één keer te annuleren, selecteert u de reserveringen zoals hierboven weergegeven en klikt u op annuleren.

6. E-mail in bulk

U kunt e-mails in bulk verzenden. Dit is alleen bedoeld voor speciale evenementen, bijvoorbeeld als u een telefoon vindt en iedereen die op dat moment op de camping aanwezig is wilt mailen, of als u in een bepaalde periode speciale activiteiten op de planning heeft staan. U kunt dit op dezelfde manier doen als het bijwerken of annuleren van reserveringen in bulk. Selecteer alle reserveringen waarnaar u deze wilt verzenden en klik op E-MAIL.