Hoe log ik in met mijn SSO-account?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Geïnteresseerd in een SSO-verbinding? Contacteer ons alsjeblieft. Momenteel is deze functie alleen beschikbaar voor onderneming cutomers.

Volg deze stappen om in te loggen met uw SSO-account:

1. Ga naar de inlogpagina: https://app.camping.care/login

2. Klik op SSO-login:

sso-login

3. Selecteer de verbindingsmethode, dit kan oAuth 2.0 of SAML zijn. Voeg ook de naam van uw provider toe (dit is meestal de naam van uw organisatie).

sso-referenties

4. Klik op inloggen en u wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van uw SSO-provider.

5. Als u succesvol bent ingelogd, wordt u teruggeleid naar Camping.care en loggen wij u in op uw account.

Voorzichtigheid: De eerste keer dat u inlogt, of als uw rollen zijn gewijzigd. Dan kan het maximaal 15 minuten duren voordat wij alle rollen hebben verwerkt. Hierdoor kan het zijn dat u de foutmelding krijgt dat u geen rechten heeft of dat u niet meteen alle administraties kunt zien.