Hoe maak ik een reservering?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel.

Er zijn twee manieren om een reservering voor een gast te maken. U kunt linksboven op de blauwe knop klikken met de tekst 'Nieuwe reservering'. Hieronder ziet u een afbeelding van deze knop.

Schermafbeelding 25-07-2022 15.58.43

De andere manier is om via het planbord te reserveren. U kunt een periode selecteren in het planbord en onderstaand bericht verschijnt.

foto16

Na het klikken op de knop 'Nieuwe reservering' U wordt doorverwezen naar de pagina waar u alle gegevens kunt invullen. De eerste pagina wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding. Hier ziet u nogmaals de aangegeven periode en het aantal personen dat met u mee reist. Als u de gegevens heeft ingevuld, drukt u op de knop volgende.

Schermafbeelding 25-07-2022 22-09-2022

Als u heeft geklikt volgende, u kunt de accommodatie kiezen. Je kunt ook de naam van de accommodatie opzoeken, of filteren op huurhuisjes en staanplaatsen. Dit wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Foto18

Op de foto hierboven de knop 'prijzen' is rood omcirkeld. Als je erop klikt, zie je verschillende nachttarieven per datum en met verschillende aankomstdata. De onderstaande afbeelding laat zien hoe dit eruit ziet.

Schermafbeelding 25-07-2022 09.27.51

Het volgende dat u moet invullen bij het maken van een reservering zijn de opties. Deze mogelijkheden kunnen per accommodatie verschillend zijn. Om door te gaan naar de volgende stap, klikt u op ´volgende.

Schermafbeelding 25-07-2022 09.57.18

U komt dan op de pagina waar u de contactgegevens invult. Vul eerst de gegevens van de hoofdreiziger in. Als u naar beneden scrolt, ziet u dat u daar alle contactgegevens van de medereizigers kunt invullen. Als u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op de volgende knop.

Schermafbeelding 25-07-2022 10.12.30

De laatste stap is de ander tabblad. Hier kunt u extra velden toevoegen, zoals een voorkeursplaats.

Schermafbeelding 25-07-2022 10.16.06

Aan de rechterkant van het scherm ziet u een samenvatting van de reservering. Daar vindt u de aankomst- en vertrekdatum, het aantal gasten en de prijsstructuur. Deze kunt u controleren op juistheid. Als alles klopt, klikt u op het paarse “reservering maken” knop. Dit wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Foto19

Tip: Controleer altijd of alle gegevens kloppen voordat u de reservering bevestigt.

Als u heeft ingedrukt 'reservering maken'  u wordt doorverwezen naar onderstaande pagina. De reservering staat in het systeem en je kunt zien dat er een reserveringsnummer staat en dat er betalingen toegevoegd kunnen worden. Ook kan vanaf hier de gast worden ingecheckt, opties worden toegevoegd of bijvoorbeeld gegevens worden gewijzigd.

De reservering is nu voltooid.

Schermafbeelding 25-07-2022 10.39.46