Hoe stuur ik een reservering vanuit de backoffice naar de Kiosk?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Open een reservering, ga naar het codegedeelte en klik op de knop 'verzenden naar kiosk'.

Schermafbeelding 2024-03-25 om 13.29.59

Selecteer vervolgens de kiosk waarnaar u het wilt verzenden en klik op de knop Verzenden. Nu wordt de reservering op de kiosk geopend en kan de gast inchecken.