Hoe stel ik de Stripe-app in?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Om de betalingen op de gastpagina te laten werken. Zorg ervoor dat u de V1-omleiding naar V2 activeert. Dit kan hier: instellingen -> Online Boeken -> Instellingen

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

Belangrijk!

Verbinding maken met Stripe werkt niet in Safari. Gebruik Google Chrome om de eerste verbinding tot stand te brengen. Betalingen door gasten kunnen met alle browsers worden uitgevoerd.

• Log in op uw Camping.care-account en ga naar de app store en zoek de Stripe-app. Open het en installeer de app.
  • Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je op de blauwe knop drukken en verbinding maken met Stripe.
  • Nu wordt u doorgestuurd naar Stripe
  • Zij zullen u aan Grand Camping.care toestemming vragen om met uw account te werken.
  • Klik op Verbinden en u wordt teruggeleid naar Camping.care. Nu is Stripe verbonden

Schermafbeelding 2022-12-23 om 16.02.17

Ontkoppel Streep

Verwijder de verbinding met Stripe. In dit geval bewaren wij de Logboeken en Betalingsgeschiedenis.

Logboeken

Applicatielogboeken worden hier opgeslagen. Dit is alleen voor ontwikkelaars, logs kunnen technisch zijn.

Betalingen

We registreren recente betalingen. Hier kunt u de status van alle betaalpogingen bekijken en zien of er iets mis is gegaan.

Voeg pictogrammen toe aan uw boekingstrechter

Om pictogrammen aan uw boekingstrechter toe te voegen, gaat u naar instellingen -> facturen -> betalingsproviders.

https://app.camping.care/settings/invoices/payment_providers

Selecteer bovenaan stripe als betalingsprovider en selecteer vervolgens de betalingsmethoden die u ondersteunt.