Hoe u de Worldline-app instelt

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Saferpay – E-commercebetalingen

Om de betalingen op de gastpagina te laten werken. Zorg ervoor dat u de V1-omleiding naar V2 activeert. Dit kan hier: instellingen -> Online Boeken -> Instellingen

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

De Worldline App is momenteel alleen op aanvraag beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Log in op uw Camping.care-account en ga naar de app store en zoek de Worldline-app. Open het en installeer de app.

Nadat u de app heeft geïnstalleerd, moet u uw API-gegevens instellen.

1. Ga naar jouw Saferpay-dashboard -> Instellingen -> JSON API basisauthenticatie.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.11.20

2. Maak een nieuwe JSON API Login aan en u krijgt een gebruikersnaam: wachtwoord (Base 64-codering) API-sleutel. Kopieer deze en plak deze in de App in Camping.care. Samen met uw terminal-ID en klant-ID.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.18.21

Logboeken

Applicatielogboeken worden hier opgeslagen. Dit is alleen voor ontwikkelaars, logs kunnen technisch zijn.

Betalingen

We registreren recente betalingen. Hier kunt u de status van alle betaalpogingen bekijken en zien of er iets mis is gegaan.

Voeg pictogrammen toe aan uw boekingstrechter

Om pictogrammen aan uw boekingstrechter toe te voegen, gaat u naar instellingen -> facturen -> betalingsaanbieders.

Selecteer bovenaan Worldline als betalingsprovider en selecteer vervolgens de betalingsmethoden die u ondersteunt.

Worldline – Pinterminals

Pinterminals zijn binnenkort leverbaar, documentatie volgt.