Hoe werken gasttalen?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 20-01-2023 15.07.07 (1)

Wanneer u in het dashboard van Camping.care bent, klikt u rechtsboven op het tandwielpictogram. Hiermee gaat u naar de instellingen. In de afbeelding hierboven is dit rood omcirkeld.

Schermafbeelding 20-01-2023 15.28.58 (1)
U krijgt dan toegang tot alle instellingen. Klik onder het gastentabblad op talen.

Schermafbeelding 20-01-2023 15.33.52 (1)
Hiermee gaat u naar de bovenstaande pagina. Hier kunt u twee verschillende talen instellen. Wat deze betekenen wordt hieronder uitgelegd:

Standaard taal: De taal die u hier instelt, is de taal waarin het backofficesysteem standaard wordt geopend. De standaardtaal voor het demopark is Nederlands. Voor een Italiaanse camping zet u deze bijvoorbeeld op Italiaans. Dit is dus puur het taalgebruik voor de medewerkers van uw camping.

Geselecteerde talen: Met deze instelling kun je bepalen in welke talen gasten de boekingsmodule kunnen zien. In de backoffice ziet u op diverse plaatsen een nationale vlag (voorbeeld hieronder). Aan al deze vlaggen kunt u vertalingen toevoegen. Dus welke talen u bij geselecteerde talen aanvinkt, zal overal in de backoffice verschijnen om vertalingen toe te voegen.

Schermafbeelding 20-01-2023 16.38.05 (1)

Schermafbeelding 20-01-2023 16.38.35

Hieronder ziet u een screenshot van de boekingsmodule. Rood omcirkeld kunnen gasten hun voorkeurstaal aangeven. Zoals je kunt zien zijn dit dezelfde talen die bij geselecteerde talen zijn aangevinkt.

Schermafbeelding 20-01-2023 16.42.44 (1)