Instellingen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 17-08-2023 11.59.23 (1)

U kunt links naar de algemene voorwaarden instellen in de online boekingsinstellingen.

Schermafbeelding 2023-08-17 12.05.11 (1)

Onder 'Betalen' kunt u aangeven of u wilt dat gasten direct bij het maken van een reservering een betaling kunnen toevoegen of dat de gast pas kan betalen nadat de reservering door de camping is bevestigd.

Schermafbeelding 2023-08-17 12.05.11 (2)

Er zijn nog meer schuifregelaars die u kunt gebruiken:

• U kunt ervoor kiezen om een reservering automatisch te bevestigen wanneer de betaling wordt toegevoegd
  • U kunt het filter voor het accommodatietype in- en uitschakelen. In de boekingsmodule bevindt zich een knop waarmee u op kamperen, huuraccommodaties of allemaal kunt klikken.
  • Met de onderste knop kunt u instellen dat gasten de V2-boekingsengine gebruiken in plaats van V1.
  • Tenslotte kunt u invullen wat de minimumleeftijd van een boeker moet zijn.

Schermafbeelding 2023-08-17 12.05.11 (4)