Instellingen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 2023-08-16 15.47.13 (2)

De eerste instelling die u kunt aanpassen is of u wilt dat deze accommodatie online boekbaar is. Het is ook mogelijk om deze accommodatie uit te schakelen voor de interactieve kaart. Dan kunnen gasten de accommodatie alsnog boeken, maar niet een specifieke locatie selecteren. Ook kunt u hier het type accommodatie bepalen.

Schermafbeelding 2023-08-16 15.51.25 (3)

De volgende instelling gaat over personen. Wanneer gasten boeken, kunt u bepalen welke personen al zijn inbegrepen. Ook kunt u per accommodatie een minimum en maximum aantal personen opgeven.

Schermafbeelding 2023-08-16 15.51.25 (4)

Door op de oranje knop 'Voorwaarde toevoegen' te drukken, kunt u voorwaarden aan de personen toevoegen. Hieronder ziet u een voorbeeld. De eerste persoon van een reservering moet altijd een volwassene zijn, de tweede persoon een volwassene of kind. En vanaf de derde persoon kan het geen volwassene meer zijn.

Schermafbeelding 16-08-2023 16.12.03 (1)

Ook kunnen er betalingsvoorwaarden worden gesteld. U kunt zelf bepalen wanneer de gast moet betalen. Je kunt zelf kiezen of de gast een vast bedrag of een percentage betaalt. In de onderstaande afbeelding zijn twee voorbeelden rood omcirkeld.

Schermafbeelding 2023-08-16 16.20.01 (1)

Ook kunnen er annuleringsvoorwaarden worden gesteld. De onderstaande afbeelding toont de beschikbare opties in het systeem. Ook hier kunt u bepalen of de gast een vast bedrag of een percentage betaalt. Rood omcirkeld staan enkele voorbeelden van annuleringsvoorwaarden.

Schermafbeelding 2023-08-16 16.25.49 (1)

Vervolgens kunt u bepalen in welk grootboek de opbrengsten uit deze woonruimte verschijnen. Voor meer informatie over het instellen van grootboeken klikt u op hier.

Hier kunt u ook aangeven wat het BTW-tarief van deze accommodatie is. Voor meer informatie over het instellen van BTW-tarieven klikt u op hier.

Schermafbeelding 16-08-2023 16.28.43

U kunt links van de iCAL Feed delen in de instellingen. Deel de links met bijvoorbeeld Booking.com om de kalender te delen.

Schermafbeelding 16-08-2023 16.34.52

Tenslotte kunt u nog een tag aan de accommodatie toevoegen. Hierdoor kun je accommodaties onderscheiden en eenvoudig filteren. Ook is het hier mogelijk om de accommodatie definitief te verwijderen.

Schermafbeelding 16-08-2023 16.37.49