Interactieve kaartinstellingen

Als u een interactieve kaart wilt inschakelen waarop gasten een plaats kunnen selecteren, moet u deze hier inschakelen. In deze instelling kunt u (indien gewenst) ook een vergoeding toevoegen voor het selecteren van een plaats op de kaart.

De daadwerkelijke installatie van de interactieve kaart gebeurt in het startscherm -> interactieve kaart.

1. Hier kunt u een product aansluiten. Dit product geeft het extra bedrag aan dat de gast moet betalen.