Nummerborden

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Scherm_afbeelding 24-08-2023 om 10.57.51

Het is mogelijk om de automatisch in het systeem opgeslagen kentekenplaten te onderscheiden van handmatig toegevoegde kentekenplaten.

In de zoekbalk kunt u zoeken naar kentekenplaten.

Scherm_afbeelding 24-08-2023 om 11.48.53 (2)

Om een kenteken aan het systeem toe te voegen, klikt u op de paarse knop 'Kenteken toevoegen'. Zoals hieronder weergegeven.

Scherm_afbeelding 24-08-2023 om 11.48.53 (3)

Vul vervolgens het kenteken in en de begin- en einddatum gedurende welke het kenteken geldig is.

Schermafbeelding 24-08-2023 13.39.06 (1)

Ook is het mogelijk om het kenteken in te voeren en deze vervolgens te koppelen aan een bestaande reservering. Onderstaande afbeelding geeft dit weer.

Schermafbeelding 24-08-2023 13.36.00 (1)

Vervolgens zoekt u in de lijst de reservering waaraan u het kenteken wilt koppelen.

Schermafbeelding 24-08-2023 13.51.18 (2)

Als laatste ziet u dat de reservering is bijgevoegd. Als u op de paarse knop 'Reserveren' klikt, komt u in het reserveringsoverzicht. De bak wordt gebruikt om de reservering los te koppelen van het kenteken.

Schermafbeelding 24-08-2023 13.55.43 (1)