Nummerborden

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 01-09-2023 11.44.48 (2)

U kunt dit hier inschakelen als u kentekenplaten in het systeem wilt gebruiken.

Op de voorpagina verschijnt dan ook het kopje met kentekenplaten.

Vervolgens ziet u de accommodaties van uw park staan met daarachter het maximale aantal kentekens dat gasten voor deze accommodatie mogen passeren.

Voor meer informatie over het toevoegen en beheren van kentekenplaten klikt u op hier.