Plaatsen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 16-08-2023 11.57.13 (1)

Door op de paarse knop ‘Plaats toevoegen’ te klikken, kunt u plaatsen aan de accommodatie toevoegen. Vervolgens geef je aan hoeveel plaatsen je wilt toevoegen.

Schermafbeelding 16-08-2023 12.08.42

Nadat alle plaatsen aan de accommodatie zijn toegevoegd, kunt u nog wijzigingen aanbrengen in de instellingen van de plaatsen. Aan de linkerkant staan vakjes die u kunt aanvinken om meerdere plaatsen tegelijk te selecteren. Als u op het bovenste vak klikt, worden alle plaatsen geselecteerd.

Schermafbeelding 16-08-2023 12.12.05 (1)

Het is ook mogelijk om de plaatsen op volgorde te zetten. Als de plaatsen niet op volgorde staan, kunt u met uw muis op de puntjes onder het kopje 'Verplaatsen' klikken. Hiermee kunt u een gewenste plaats naar boven of naar beneden verplaatsen.

Schermafbeelding 16-08-2023 12.12.05 (2)

Onder het kopje 'Naam' kunt u elke plaats een naam geven. De interactieve kaart toont deze namen. Je kunt bijvoorbeeld de plaatsen nummeren, maar je kunt ook de initialen van een bepaalde naam van een veld ervoor zetten.

Schermafbeelding 2023-08-16 12.12.05 (3)

Onder het kopje status kun je plaatsen aan- en uitzetten voor online boeken. Wanneer de slider paars is, wat betekent dat hij aan staat, is deze plek online te boeken. Wanneer de slider grijs is, wat betekent dat hij uitstaat, kan deze plek niet online geboekt worden. Deze plek is altijd te reserveren in de backoffice, ook als de slider uitstaat.

Schermafbeelding 2023-08-16 15.07.28 (1)

Bovendien staat er onder het kopje 'Bewerken' naast elke plaats een potloodpictogram. Als u hierop klikt, kunt u de gegevens voor de specifieke plaats bewerken.

Schermafbeelding 2023-08-16 15.07.28 (2)

Bij het bewerken van de plaats kunt u een foto van de specifieke plaats toevoegen. Wanneer gasten vervolgens via de interactieve kaart een plek kiezen in de boekingsmodule, komt de foto erbij om een goed beeld te geven van hoe de exacte plek eruit ziet.

Schermafbeelding 16-08-2023 15.18.10 (1)

Het is mogelijk om tags aan specifieke plaatsen toe te voegen. Gasten kunnen bijvoorbeeld zien wat deze plek uniek maakt. De plek op de onderstaande afbeelding heeft bijvoorbeeld schaduw. Ook kun je eenvoudig zelf plaatsen filteren bij het toevoegen van tags. Klik op om meer te lezen over het toevoegen van tags hier.

Met de slider onder de tag kun je deze plek weer online boekbaar maken. Hetzelfde als hierboven al beschreven.

Schermafbeelding 16-08-2023 15.18.10 (2)

Ten slotte kunt u het prullenbakpictogram uiterst rechts gebruiken om een specifieke plaats uit het systeem te verwijderen.

Schermafbeelding 16-08-2023 15.38.55 (1)