Reizigersinformatie

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 2023-08-10 12.00.37 (1)

Onder het kopje 'velden' kunt u de gegevens van reizigers wijzigen. Je kunt ook extra informatie toevoegen. Wanneer u op het potloodje naast ‘reserveren’ klikt, kunt u extra velden invullen. Dit zijn bijvoorbeeld gegevens die de gast niet per se hoeft in te vullen bij het maken van een reservering, maar die jij misschien later wel wilt hebben. U kunt zelf bepalen welke velden u hieronder plaatst. Wil je daar meer over lezen, klik dan hier.

Schermafbeelding 10-08-2023 14.38.10

In de hoofdreizigergegevens kunt u een andere hoofdreiziger kiezen of de huidige hoofdreizigergegevens wijzigen. Door op het vergrootglas te klikken kunt u in het systeem zoeken naar bestaande klanten, zoals hieronder weergegeven.Schermafbeelding 10-08-2023 14.58.00 (2)

Schermafbeelding 2023-08-10 15.21.53

Wanneer u op het icoontje met het potlood klikt, kunt u de gegevens van de huidige hoofdreiziger wijzigen.

Schermafbeelding 10-08-2023 15.49.14 (1)

Onder dit contact kunt u ook zien wat er geboekt is. Door bovenaan op ‘reserveren’ te klikken, kunt u onder dit contact alle boekingen bekijken. Ook kunt u voor deze contactpersoon alle facturen en betalingen bekijken.

Schermafbeelding 2023-08-10 15.49.14 (2)

Aan de rechterkant van de pagina kunt u ervoor kiezen om via het contact een reservering te maken. U kunt ook alle automatische e-mails voor dit contact uitschakelen door op de schuifregelaar te klikken. Dit is weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Schermafbeelding 2023-08-10 15.49.14 (3)

Tenslotte kunt u ook een extra reiziger aan de boeking toevoegen. Als u op de knop 'Medereiziger toevoegen' klikt, kunt u opnieuw in het systeem zoeken naar bestaande contacten, of een nieuw contact aanmaken.

Schermafbeelding 2023-08-10 16.27.43 (1)