Rollen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 30-08-2023 13.30.20 (1)

U ziet een lijst met alle huidige rollen die zich in het systeem bevinden. Om een extra rol toe te voegen, klikt u op de paarse knop ‘Rol toevoegen’.

Schermafbeelding 30-08-2023 13.35.10 (1)

Vervolgens geef je de rol een naam en bepaal je op welke scopes deze rol recht heeft. In onderstaande afbeelding hebben wij ervoor gekozen om de rol van accountant te creëren.

Schermafbeelding 30-08-2023 13.37.52

Zodra de rol is aangemaakt, staan er aan de rechterkant verschillende pictogrammen waarmee u wijzigingen kunt aanbrengen:

• Prijskaartjepictogram (claims): U kunt rollen/claims instellen in uw directory (Microsoft Azure AD of Google Workspace AD) en deze koppelen aan onze rollen. Ideaal voor automatische roltoewijzing en inloggen op ons platform.
  • Dubbele rol: Hiermee kunt u deze rol kopiëren. Er verschijnt een identieke rol in de lijst.
  • Rol bewerken: Hiermee kunt u wijzigingen aanbrengen in de scopes of de naam van de rol wijzigen.
  • Bak: verwijdert deze rol uit het systeem

Schermafbeelding 30-08-2023 13.40.31

Ten slotte heeft u het tabblad 'Single Sign On (SSO)'. Dit is ideaal voor automatische roltoewijzing en inloggen op ons platform. Voor meer informatie over de SSO klikt u op hier.

Schermafbeelding 30-08-2023 13.51.17 (2)