Point of Sale

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 23-08-2023 14.51.32 (1)

De eerste stap vindt u onder het kopje 'Apparaten'. Hier kunt u een betaalterminal toevoegen om betalingen af te ronden. Deze terminals kunt u bijvoorbeeld bij Mollie of Stripe aanschaffen. Vervolgens kunnen ze eenvoudig worden aangesloten.

U kunt ook tags aan betalingen toevoegen. Wanneer u later een afdruk wilt maken van alle betalingen in een bepaalde periode, kunt u eenvoudig filteren op bepaalde tags.

Schermafbeelding 23-08-2023 14.59.51 (2)

Naast een betaalautomaat kunnen gasten uiteraard ook contant betalen. U kunt zelf bepalen welke valuta u accepteert en met welke bankbiljetten de gast kan betalen. Voor de instellingen van het kassasysteem klikt u op hier.

Schermafbeelding 23-08-2023 15.23.34 (2)

Houd er rekening mee dat! De contante betaalfunctie is alleen voor Premium-gebruikers van Camping.care

Om een betaling toe te voegen, moet je uiteraard over producten beschikken die betaald kunnen worden. Aan de rechterkant kunt u zoeken naar producten in uw systeem. Dit zijn producten die al eerder zijn gemaakt.

Schermafbeelding 23-08-2023 16.25.26 (1)

In de onderstaande afbeelding kunt u zien dat sommige producten al in de lijst staan. Dit kan gemakkelijk zijn als bepaalde producten veel verkocht worden. Om een product als favoriet te verwijderen, klikt u eerst op 'Bewerkmodus inschakelen'. Vervolgens kunt u op de prullenbak klikken om een product uit uw favorieten te verwijderen.

Schermafbeelding 23-08-2023 16.21.43 (1)

Om een product als favoriet toe te voegen, schakelt u de bewerkingsmodus in. Zoek dan een product op in de zoekbalk en klik op de ster rechts. In de onderstaande afbeelding is dit rood omcirkeld.

Schermafbeelding 23-08-2023 16.29.23 (1)

Naast het sterretje kunt u op ‘Toevoegen’ klikken. Hiermee kunt u dit product afrekenen. Aan de linkerkant ziet u dat het is toegevoegd om te worden betaald.

Schermafbeelding 23-08-2023 16.48.57 (1)

Er zijn twee mogelijkheden voor pinterminalbetalingen. Handmatig of via een aangesloten betalingsprovider.

• Handmatige betalingen. Het totaalbedrag vult u handmatig in op uw pinautomaat, zodra de transactie is afgerond kunt u dit toevoegen aan het systeem.
  • Aangesloten pinterminals. Als u van uw betaalprovider de mogelijkheid heeft om een pinautomaat aan ons platform te koppelen, worden betalingen automatisch verwerkt. Wij sturen het totaalbedrag naar de Pinterminal en verwerken de betaling automatisch zodra de betaling binnen is.

Een betaalautomaat van Mollie of Stripe koppelt u heel eenvoudig aan Camping.care. Voor meer informatie, klik hier!

Schermafbeelding 23-08-2023 16.48.57 (2)