Welke online boekingsopties bieden jullie?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

​1. Gehoste boekingsengine

2. Boeking via API

3. Gebruik het Camping.care CMS

4. Boekingswidgets

Er zijn meerdere integraties mogelijk met onze software. Ik heb alle voor- en nadelen voor je op een rij gezet:

​1. Gehoste boekingsengine

De meeste van onze campings maken gebruik van de gehoste zoek- en boekmodule. Dit heeft veel voordelen zoals:
1. Geen afleiding op de website, de gast is volledig gefocust op één ding: het maken van een boeking.
2. De module is volledig geoptimaliseerd voor mobiele telefoons. we zien dat steeds meer mensen online boeken en online betalen. Wij optimaliseren deze ervaring voortdurend.
3. Als er iets misgaat, ontstaat er geen discussie tussen de webontwikkelaar en Camping.care, wie verantwoordelijk is voor de fout, maar de boekingsmodule van Camping.care.
4. De integratie is heel eenvoudig
Als je meer wilt lezen over deze integratie, kun je deze hier vinden: https://app.camping.care/settings/onlinebooking/integration

2. Boeking via API

Ook kunt u een integratie maken met onze API, zo kunt u ons systeem naadloos integreren in uw website met uw eigen look en feel. Dit is een geweldige oplossing, maar het kost wat extra tijd om te integreren. Waarschijnlijk zal de website-ontwikkelaar hiervoor een aanbod moeten doen.

3. Gebruik het Camping.care CMS

Nieuw! Vanaf nu ontwikkelen wij ook websites voor campings. Wij hebben een CMS ontwikkeld om uw website en boekingsengine te beheren. De website is volledig gericht op het maken van boekingen.
U kunt uw inhoud beheren en het CMS is geoptimaliseerd voor snelheid, SEO en geweldige gebruikerservaring. Wilt u meer informatie? Wij kunnen een afspraak met u inplannen.

4. Boekingswidgets

Widgets zullen de gebruikerservaring op een negatieve manier beïnvloeden. Ze worden dus niet door ons geadviseerd.

Wij hebben een aantal widgets ontwikkeld die u in uw website kunt implementeren. We hebben een widget ontwikkeld om een boeking aan te maken.
Wij raden deze optie af vanwege de volgende redenen:
  1. Op een mobiel apparaat is de gebruikerservaring niet zo goed
  2. Als er iets misgaat, is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor de storing. Dit kan de webontwikkelaar zijn, maar ook Camping.care. Het kan dan extra tijd kosten om een probleem op te lossen.
  3. De conversie zal waarschijnlijk lager zijn dan de bovenstaande opties
Begin: