Modi bekijken

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Statusweergave

2. Betalingsweergave

1. Statusweergave

Op het planbord heeft u toegang tot zowel de statusweergave als de betalingsweergave. In de onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig tussen de twee weergaven schakelen door op het gemarkeerde rode gebied te klikken. In deze sectie ligt de nadruk op de statusweergave, waarmee u de huidige status van een reservering kunt zien.

In het statusoverzicht ziet u eenvoudig de huidige status van een reservering. In dit gedeelte wordt uitgelegd wat de verschillende statussen zijn en wat de kleuren op het planbord aangeven.

1.1 Status bevestigd

Schermafbeelding 21-07-2022 16.34.48

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn reserveringen die in het blauw zijn gemarkeerd, bevestigde reserveringen.

1.2 Status ingecheckt

Schermafbeelding 21-07-2022 16.43.23

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn reserveringen die groen gemarkeerd zijn, reserveringen die zijn ingecheckt.

1.3 Status uitgecheckt

Schermafbeelding 21-07-2022 16.47.10

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn reserveringen die donkergroen zijn gemarkeerd, reserveringen die zijn uitgecheckt.

1.4 Status in behandeling

Schermafbeelding 21-07-2022 16.50.02

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn reserveringen die paars gemarkeerd zijn, reserveringen die in behandeling zijn. Deze moeten dus nog bevestigd worden.

1.5 Status geblokkeerd

Schermafbeelding 21-07-2022 16.53.55

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn reserveringen die lichtgrijs/gestreept zijn gemarkeerd, geblokkeerde periodes.

2. Betalingsweergave

Naast het statusoverzicht kunt u per reservering ook de betaalgegevens bekijken. In de onderstaande afbeelding ziet u hoe u op het planbord kunt wisselen tussen de statusweergave en de betalingsweergave.

2.1 Gedeeltelijk betaald

Schermafbeelding 22-07-2022 10.20.36

Zoals u op de afbeelding hierboven kunt zien, zijn de gedeeltelijk betaalde reserveringen geel gemarkeerd.

2.2 Betaald

Schermafbeelding 22-07-2022 10.25.35

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien, zijn volledig betaalde reserveringen groen gemarkeerd.

2.3 Onbetaald

Schermafbeelding 22-07-2022 10.27.54

Zoals u op de bovenstaande afbeelding kunt zien, zijn onbetaalde reserveringen rood gemarkeerd.