Kuinka laittaa tuotteita asuntojen alle

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Jokaisen majoituksen alla on 3 merkittyä välilehteä Alennukset, Verot ja Vaihtoehdot.
Nämä kolme ominaisuutta käyttävät kaikki samoja tuotteita, joita kutsumme "Tuotteiksi". Kaikkien tuotteiden kokoonpanot, olipa kyseessä 20%-alennus, 1,50 € turistivero tai 3,00 € koiramaksu: ne toimivat kaikki samalla tavalla.

Kun olet lisännyt tuotteen alennukseksi, veroksi tai vaihtoehdoksi, voit aloittaa tuotteen konfiguroinnin varmistaaksesi, että oikeista varauksista veloitetaan oikea summa.
Käsittelemme tuotteen eri kokoonpanot yksitellen.

1. Priorisoi tuotteet

2. Lisää ehto

3. Yleiset tuotevaihtoehdot

4. Majoitukset

5. Muokkaa tuotetta

6. Enimmäismäärä

7. Maksa paikan päällä

8. Veloitus talletuksesta

9. Korvaushinta ja (ylimääräiset) vierashinnat

1. Priorisoi tuotteet

Ylös- ja alanuolisymbolin avulla voit muuttaa järjestystä, jossa tuotteet veloitetaan/lasketaan.

Järjestystä muutettaessa tuotteet priorisoidaan, muuttuu, jos tuote lasketaan ennen toista tuotetta tai sen jälkeen. Esimerkiksi jos alennus lasketaan vain yökohtaisesta hinnasta tai myös muista tuotteista.
Jos tuote on listan kärjessä, se lasketaan heti yöpymishinnan jälkeen.

2. Lisää ehto

Täällä voit valita tietyt ehdot tuotteen sisällyttämiseksi tai poissulkemiseksi tietyissä varauksissa.

Kaikki 12 mahdollista ehtoa selitetään alla:

• Kausi: Tässä syötät tuotteen voimassaoloajan. Jos ajanjaksoa ei ole määritetty, tuote näytetään aina.
  • Käytettävissä oleva aika: Kirjoita tähän päivämäärä, jolloin tämä tuote tulee näyttää. Esimerkiksi, että ennakkovarausalennus näytetään vasta joulukuussa.
  • Ikätaulukot: Täällä voit valita, onko alennus voimassa tietyn ikäisille henkilöille.
  • Toistaa: Täällä voit määrittää, toistetaanko tämä tuote. Voit syöttää kuinka monen yön jälkeen varausjaksossa tämä tuote toistetaan.
  • Kesto: Täällä voit valita, näytetäänkö tuote esimerkiksi, kun varaus on suurempi kuin 7 yötä. Vaihtoehdot ovat suurempia, pienempiä ja yhtä suuria kuin. Syötä sitten niiden öiden lukumäärä, joita se koskee.
  • Tarjouskoodi: Täällä voit luoda tarjouskoodin, joka asiakkaiden on syötettävä saadakseen tämän alennuksen.

Kuvakaappaus 2023-08-16 10.03.11 (1)

• Saapumispäivät: Täällä voit valita, koskeeko tämä alennus vain tiettyinä päivinä saapuvia.
  • Alennuskortit: Tästä voit linkittää alennuksen aiemmin asetettuun alennuskorttiin. Jos haluat lisätietoja alennuskorttien asettamisesta, napsauta tässä.
  • Tunnisteet: Täällä voit lisätä tagin alennukseen. Voit lisätä tuotteen varauksessa olevien tunnisteiden perusteella.
  • Henkilöt: Täällä voit määrittää, koskeeko alennus tiettyä määrää varauksessa olevia henkilöitä. Joten esimerkiksi vain vieraalle 1 ja 2 tai vain vieraalle 3.
  • Kanava: Tässä voit asettaa, että alennus on voimassa vain, kun varaus tehdään valitulta varauskanavalta.
  • Paikat: Täällä voit linkittää alennuskortin tiettyihin pitkiin järjestelmässä.

Kuvakaappaus 2023-08-16 10.03.24 (1)

3. Yleiset tuotevaihtoehdot

Tähti antaa sinun tehdä tuotteen vaadittavaksi tai ei. Vaadittu tuote vaihdetaan aina vieraalle.

Roskakorisymbolin avulla voit poistaa tuotteen majoituksesta. Tämä ei poista varsinaista tuotetta.

Nuolisymbolin avulla voit (avaa) taittaa tuotteen lisävahvistukset.

4. Majoitukset

Täällä voit valita, mihin majoitustiloihin haluat käyttää tätä tuotetta. Valitse vain majoituspaikka tai poista valinta, jos haluat määrittää tuotteen alennukseksi, veroksi tai vaihtoehdoksi tai poistaa sen määrityksen.
Se on myös nopea ja helppo tapa nähdä, missä tätä tuotetta on jo levitetty.

5. Muokkaa tuotetta

Täällä voit muokata tuotteen teknisiä tietoja suoraan siirtymättä päätuotevalikkoon.

6. Enimmäismäärä

Täällä voit asettaa enimmäismäärän, jonka asiakas voi valita tuotteesta. Vieras näkee pudotusvalikon, jossa on valittavissa oleva määrä.

Voit napsauttaa liukusäädintä. Nyt tuote lasketaan automaattisesti varauksessa olevien vieraiden lukumäärän perusteella.

7. Maksa paikan päällä

Täällä voit valita, onko tuote maksettava paikan päällä leirintäalueella. Tämän vaihtoehdon valitseminen varmistaa, että tätä vaihtoehtoa ei veloiteta osana talletusta tai verkkomaksua.

8. Veloitus talletuksesta

Täällä voit valita, maksavatko asiakkaat tämän vaihtoehdon talletuksella. Tämän valitseminen veloittaa aina tuotteen talletuksen sisällä.

9. Korvaushinta ja (ylimääräiset) vierashinnat

Täällä voit valita, haluatko korvata oletushinnan ja/tai vierashinnat.

"Korvaa hinta" -vaihtoehdon valitseminen korvaa oletushinnan, mutta säilyttää mahdolliset lisävierashinnat.

Jos valitset myös "Korvaa ylimääräisten vieraiden hinnat", korvataan myös mahdolliset asettamasi lisävieraiden hinnat.

Tätä voidaan käyttää, jos asetat tuotteelle, kuten Viikkohinnan, ja haluat veloittaa eri summan tietystä viikosta muuttamatta majoituksen oletushintaa.

Tai voit käyttää tätä asettaaksesi erilaisen hinnan kaikille alennuskorttien käyttäjille, kuten ACSI:ltä.

Tämä korvaa oletushinnan ja yksinkertaisesti laskuttaa tuotteelle määritetyn summan keneltä tahansa, jolla on ACSI-kortti.