Tunnisteet

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Tunnisteilla on erityinen tarkoitus taustatoimistossa ja ne on tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön. Oletetaan, että sinulla on vuokra-asuntoja, joissa joissakin yksiköissä koirat ovat sallittuja. Jos lisäät tunnisteen "koirat" vuokra-asuntoihin, voit suodattaa tämän tunnisteen aikataulutaulussa ja useissa raporteissa. Voit myös automaattisesti lisätä maksuja varaukseen, kun tätä tunnistetta käytetään.

Lisää tunniste siirtymällä tunnisteiden asetukseen:

Tämän jälkeen voit lisätä tämän tunnisteen tiettyyn yksikköön:

Jos valitset aikataulutaulusta "koirat", vain sävelkorkeus 1 näkyy (se, johon lisäsin tämän tunnisteen):