Hoe u handmatig een e-mail naar de gast kunt verzenden

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

In het reserveringsoverzicht kunnen wij de e-mail handmatig naar uw gast sturen door op het envelop-icoontje te klikken:

De pop-ip van de e-mail wordt weergegeven:

U kunt zelf een e-mail maken door een onderwerp en uw e-mailbericht toe te voegen, of u kunt een sjabloon gebruiken dat al is voorbereid in de e-mailsjablonen.

Soms is een sjabloon niet beschikbaar, de sjablonen zijn altijd gebaseerd op de gastcorrespondentietaal van de boeking.

U kunt ook de taalcommunicatie met uw gast wijzigen. U kunt meer lezen over het wijzigen van de taal in Dit artikel

Na het wijzigen van de taal worden de reserverings-e-mailsjablonen geselecteerd op basis van deze taal.