Hoe werkt de interactieve kaart?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Wat is er anders dan de vorige interactieve kaart?

2. Hoe voeg ik een interactieve kaart toe?

3. Hoe stel ik de interactieve kaart in?

De interactieve kaart kan veel dingen doen. U kunt uw gasten een plaats laten reserveren vanaf uw website, maar u kunt ook via de interactieve kaart zien welke plaatsen in een bepaalde periode vrij zijn.

CC6

1. Wat is er anders dan de vorige interactieve kaart?

Vroeger waren de stippen om een plaats te selecteren vierkanten die niet konden worden gedraaid. De nieuwe interactieve kaart heeft puntenkiezers. Een andere grote verandering is dat je aan elke plaats afzonderlijk foto's en beschrijvingen kunt toevoegen

2. Hoe voeg ik een interactieve kaart toe?

Je kunt allerlei soorten afbeeldingen toevoegen, de afbeelding moet worden omgezet naar .png, jpg of gif. Zodra u op ‘interactieve kaart’ klikt vanuit het dashboard, ziet u dit:

3. Hoe stel ik de interactieve kaart in?

Nadat u de interactieve kaart heeft geüpload, moet u “punten” toevoegen en deze verbinden met de plaatsen die u in het systeem heeft ingevoerd. Klik op “Toevoegen”, zie onderstaande afbeelding:

CC7

Nadat u aan al uw plaatsen een punt heeft toegevoegd, klikt u op “bewerken” naast “toevoegen”. Het vraagteken toont plaatsen die niet zijn aangesloten. Door op een vraagteken te klikken, verschijnt het volgende:

Selecteer het nummer/naam dat hieronder staat voor de door u geselecteerde plaats en klik op opslaan. De stip is nu groen.