Labels

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Tags hebben een speciaal doel in de backoffice en zijn uitsluitend voor intern gebruik. Stel dat u huureenheden heeft waar in sommige eenheden honden zijn toegestaan. Als u aan de verhuurunits de tag 'honden' toevoegt, kunt u op deze tag filteren in het planbord en in diverse rapporten. U kunt ook automatisch toeslagen toevoegen aan een reservering wanneer deze tag wordt gebruikt.

Om een tag toe te voegen, ga naar de tags-instelling:

Daarna kun je deze tag aan een specifieke eenheid toevoegen:

Als je 'honden' selecteert in het planbord, is alleen veld 1 zichtbaar (degene waar ik deze tag aan heb toegevoegd):