alternativ

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-16 11.31.54 (1)

För att lägga till en produkt, klicka på knappen 'Lägg till produkt'.

Skärmdump 2023-08-16 11.33.49 (1)

Du kan se på bilden att ett exempelalternativ redan har lagts till detta boende. Du kan se att möjligheten att ta med hund har lagts till. Jag har också lagt till ett villkor längst ner vid den gula knappen för detta alternativ. Detta alternativ kan endast bokas från 2023-08-01 till 2023-08-31. Det finns många fler villkor du kan tillämpa på produkten. Mer om dessa förklaras i rabattartikeln. Klicka på för att läsa den här artikeln här.

Skärmdump 2023-08-16 11.33.49 (2)

Längst upp till höger ser du tre ikoner. Om du klickar på asteriskikonen gör du denna produkt obligatorisk för gästen. Om du klickar på bin-ikonen kan du ta bort produkten. Genom att klicka på nedåtpilen bredvid den öppnas flera inställningar för produkten.

Skärmdump 2023-08-16 11.33.49 (3)

Bilden nedan visar vilka ytterligare inställningar är när du klickar på pilikonen. Den första inställningen du kan justera är det maximala antalet gästen kan välja för produkten, du kan ange ett maximalt antal gästen kan boka för detta alternativ. Du kan också välja att klicka på reglaget så beräknas det automatiskt för antalet gäster.

Skärmdump 2023-08-16 11.43.09 (1)

Nästa alternativ är 'Betala på plats'. När du klickar på det här reglaget ser systemet till att detta alternativ inte kan betalas i förskott och att det bara betalas på plats.

Skärmdump 2023-08-16 11.43.09 (2)

Det sista alternativet är att låta gästen betala för detta alternativ med depositionen. Då kommer det alltid att debiteras direkt.

Skärmdump 2023-08-16 11.43.09 (3)

Slutligen är det möjligt att klicka på 'Redigera produkt' till höger. Här kan du redigera denna produkt.

Skärmdump 2023-08-16 11.43.09 (4)