Användare

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-30 11.16.09 (1)

På fliken användare ser du sedan en lista över alla användare av din park. För att skapa en ny användare, klicka på den lila ´Lägg till användare´-knappen.

Skärmdump 2023-08-30 11.43.34 (3)

Du kan nu ange detaljerna för den nya användaren. Om användaren har skapat ett konto med samma e-postadress kommer denna användare att läggas till i systemet. Om inget konto har skapats än kommer det att få en inbjudan på posten.

Du kan sedan välja en roll för denna nya användare. För mer information om att ställa in och hantera roller, klicka här.

Skärmdump 2023-08-30 12.00.06

Användaren är nu listad med de andra användarna. För att redigera en användare eller bestämma vilka rättigheter den här användaren får, klicka på pennikonen till höger.

Skärmdump 2023-08-30 12.01.55 (1)

Den första fliken är 'Information'. Här kan du se användar-ID, namn och e-postadress. Du kan också redigera den här användarens roll eller ta bort användaren här.

Skärmdump 2023-08-30 12.04.38 (1)

Nästa flik som heter 'Rättigheter' är där du kan ställa in användarbehörigheter. Det finns hundratals olika rättigheter som du kan bocka eller avmarkera för varje användare.

Skärmdump 2023-08-30 12.18.06 (1)

Under fliken 'Platser' kan du ge användaren åtkomst till vissa platser eller neka åtkomst till vissa platser.

Skärmdump 2023-08-30 12.35.23 (1)

Under fliken "Boenden" kan du ge denna användare rättigheter att få tillgång till vissa boenden.

Skärmdump 2023-08-30 12.42.17 (1)

Under fliken 'Dashboard' kan du bestämma vilka knappar på instrumentpanelen användaren har tillgång till.

Skärmdump 2023-08-30 12.44.10 (1)

Under fliken 'Loggar' kan du definiera vilka loggar denna användare har tillgång till. Du kan ge en användare tillgång till hög-, medel- och lågprioritetsloggar.

Skärmdump 2023-08-30 13.24.11 (2)