Bilder

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-15 13.18.56 (1)

För att välja foton, klicka på området med 'Klicka eller dra för att ladda upp en bild'. Du kan sedan välja en bild från din dator.

Vänligen notera! Om du får ett felmeddelande när du försöker lägga till ett foto, kan det bero på att fotot är för stort eller att det inte är en .png- eller .jpg-bild.

Skärmdump 2023-08-15 13.18.56 (2)

Slutligen kommer du att se ett antal ikoner under de aktiva bilderna. De 'i' på vänster sida anger att detta är bilden som kommer att visas på huvudsidan för onlinebokning. Papperet innebär att du kan radera bilden och klickar du på mappen kan du öppna bilden i en ny flik.

Skärmdump 2023-08-15 13.23.42 (1)