Översikt över boende

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-11 15.35.48 (1)

Nu är du på sidan där du kan skapa dina olika boenden. Bilden nedan visar fyra exempel på boende. Du kan söka efter ett boende i sökfältet och använda den lila knappen "Lägg till boende" för att skapa ett nytt boende. Längst upp till höger kan du filtrera efter campingboende och hyresboende.

Hur du ställer in vilket boende som är uthyrning, vilket är camping och övriga inställningar för att förbereda ett boende, finns under Boendeinställningar.

Skärmdump 2023-08-11 15.36.22