E-post & fakturor

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-30 15.01.06 (1)

Du kan ändra flera saker för layouten på e-postmeddelandena. Varje e-postmeddelande kommer sedan att skickas under denna layout. Du kan till exempel lägga till ett foto i layouten. Som visas i bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-30 14.47.39 (2)

En bild kan också läggas till i layouten för e-postmeddelandet. Bilden nedan visar också att du kan lägga till en fotnot.

Skärmdump 2023-08-30 14.50.35

Överst på sidan kan du välja hur du vill att layouten ska vara uppbyggd. Du kan välja en logotyp och en bild eller bara en logotyp eller bara en bild. Du kan också välja en anpassad layout. Detta är för Premium- eller Enterprise-medlemmar och är en betaltjänst.

Skärmdump 2023-08-30 14.53.10

Slutligen är det också möjligt att lägga till en fakturalogotyp. Du kan se detta avbildat på bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-30 15.02.37 (1)