Filterstapel

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

1. Särskilda datum
2. Efter datum
3. Boende
4. Taggar (premium)
5. Plats

Det finns olika sätt att söka efter reservationer eller specifika perioder inom schematavlan. Den här artikeln kommer att ge en förklaring av dessa olika alternativ.

1. Särskilda datum

För att göra översikten tydligare har du möjlighet att inkludera speciella datum. Dessa datum kan innehålla helgdagar som påsk eller jul. Du kan enkelt lägga till dessa datum i avsnittet Inställningar. För mer detaljerad information om hur du gör detta, se artikel 15.1.5.

2. Efter datum

Om du vill hitta bokningar för en specifik period på schematavlan väljer du helt enkelt önskat datum. Schematavlan visar sedan alla bokningar för det specifika datumet.

3. Boende

Om du föredrar att se ett särskilt boende på schematavlan, har du möjlighet att välja det under avsnittet "boende". Dessutom kan du välja att se flera boenden samtidigt.

4. Taggar

Den här funktionen är tillgänglig för användare av Camping.care Premium. Du har möjlighet att lägga till en tagg till varje plats. För att göra detta, se instruktionerna i artikel 6.2.8. Du kan till exempel tagga en plats som "bredvid vattnet." Genom att välja en tagg kommer endast platser med den specifika taggen att visas på schematavlan.

5. Plats

Om du försöker hitta en specifik plats på schematavlan kan du enkelt söka efter den med hjälp av sökfunktionen. Ange bara namnet eller numret som är relaterat till platsen du letar efter, så kommer schematavlan att visa alla bokningar som är kopplade till den specifika platsen. Detta är särskilt användbart om du har ett stort antal boenden och snabbt behöver hitta ett specifikt. Sökfunktionen sparar tid och hjälper dig att effektivt hantera dina bokningar.