Försäljningsstället

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-23 14.51.32 (1)

Det första steget finns under rubriken 'Enheter'. Här kan du lägga till en betalterminal för att genomföra betalningar. Du kan köpa dessa terminaler från till exempel Mollie eller Stripe. Då kan de enkelt kopplas ihop.

Du kan också lägga till taggar för betalningar. När du senare vill skapa en utskrift av alla betalningar under en viss period kan du enkelt filtrera efter vissa taggar.

Skärmdump 2023-08-23 14.59.51 (2)

Förutom en betalterminal kan gästerna självklart även betala kontant. Du kan bestämma vilka valutor du accepterar och vilka sedlar gästen kan använda för att betala. För inställningarna för POS-systemet, vänligen klicka här.

Skärmdump 2023-08-23 15.23.34 (2)

Vänligen notera! Kontantbetalningsfunktionen är endast för Premium-användare av Camping.care

För att lägga till en betalning måste du självklart ha produkter som går att betala för. Till höger kan du söka efter produkter i ditt system. Det här är produkter som redan har skapats tidigare.

Skärmdump 2023-08-23 16.25.26 (1)

På bilden nedan kan du se att vissa produkter redan är listade. Detta kan vara enkelt om vissa produkter säljs mycket. För att ta bort en produkt som en favorit, klicka först på 'Aktivera redigeringsläge'. Sedan kan du klicka på papperskorgen för att ta bort en produkt från favoriter.

Skärmdump 2023-08-23 16.21.43 (1)

För att lägga till en produkt som en favorit, aktivera redigeringsläget. Sök sedan efter en produkt i sökfältet och klicka på stjärnan till höger. På bilden nedan är den inringad med rött.

Skärmdump 2023-08-23 16.29.23 (1)

Bredvid asterisken kan du klicka på 'Lägg till'. Detta gör att du kan checka ut den här produkten. Till vänster ser du att den har lagts till för att betalas.

Skärmdump 2023-08-23 16.48.57 (1)

Det finns två alternativ för PIN-terminalbetalningar. Manuellt eller via en ansluten betalningsleverantör.

• Manuella betalningar. Du anger manuellt det totala beloppet på din pinterminal, när transaktionen är klar kan du lägga till den i systemet.
  • Anslutna stiftterminaler. Om din betalningsleverantör tillåter dig att ansluta en pinterminal till vår plattform, behandlas betalningar automatiskt. Vi skickar det totala beloppet till Pin-terminalen och behandlar betalningen automatiskt så snart betalningen är gjord.

En betalterminal från Mollie eller Stripe är väldigt enkel att länka till Camping.care. För mer information, klicka här!

Skärmdump 2023-08-23 16.48.57 (2)