Gäster

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalartikeln

1. Ålderstabeller

2. Fält

3. Formulärinställning

4. Språk

5. Registreringsskyltar

6. Gästsida

1. Ålderstabeller

Om du har olika taxor eller turistskattesatser för olika åldrar måste du lägga till/ändra ålderstabellerna. Du kan redigera de befintliga ålderstabellerna eller lägga till en ny. Ålderstabellerna utvärderas uppifrån och ned. Klicka påikon för att ändra ordningen:

2. Fält

I fältinställningarna ser du alla fält som du kan välja att använda i gästformuläret. Om du vill lägga till ett anpassat fält i gästformuläret, och fältet inte är tillgängligt, kan du skapa ett här. För mer information, se denna artikel.

3. Formulärinställning

Detta är samma procedur som beskrivs i detta artikel. Fälten i bokningsformuläret kommer att bifogas bokningen medan fälten i gästformuläret kommer att bifogas gästen.

4. Språk

Välj det språk som talas mest på ditt företag och de språk du vill kommunicera med dina gäster. De valda språken används för översättningsalternativ i onlinebokningsformuläret och i e-postmallarna:

5. Registreringsskyltar

Det är här du kan aktivera användningen av registreringsskyltar. Du kan ange hur många registreringsskyltar som är tillåtna per bokning för varje boende.

6. Gästsida

Dessa inställningar gäller gästsidan, det vill säga vad som visas för gästerna på deras personliga sida.

Du kan ange när platsnumret ska visas för gästerna, alltid (så snart bokningen skapats), endast när det önskas (endast när gästen valt just denna plats) eller aldrig.

Du har också olika alternativ som du kan aktivera eller inte.

Glöm inte att spara!